Polityka prywatności

Rozporządzenie o Ochronie Danych Osobowych

Sprawdź naszą ofertę:

 

Współpraca

online


Konsultacje

via Skype


Treningi

stacjonarne

I. Administrator danych osobowych

 

1. Administratorem danych osobowych w rozumieniu art. 4 pkt 7 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dn. 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO) jest Sandra Majchrzak-Zambrzycka wykonujący działalność gospodarczą pod firmą Kształtowanie Sylwetki Sandra Majchrzak-Zambrzycki pod adresem ul. Lubelska 15, 44-164 Gliwice, NIP: 9691642101, REGON: 386313211.

 

2. Dane kontaktowe administratora danych:

a. telefon: + 48 510 198 715;

b. adres e-mail: kontakt@ksztaltowaniesylwetki.eu.

 

3. Administrator w myśl art. 32 ust. 1 RODO przestrzega zasady ochrony danych osobowych oraz stosuje odpowiednie środki techniczne i organizacyjne w celu zapobieżenia przypadkowego lub niezgodnego z prawem zniszczenia, utraty, modyfikacji, nieuprawnionego ujawnienia lub nieuprawnionego dostępu do danych osobowych przetwarzanych w związku z prowadzoną działalnością.

 

4. Podanie danych osobowych jest dobrowolne, ale niezbędne w celu nawiązania współpracy i/lub zawarcia umowy z administratorem danych.

 

5. Administrator danych przetwarza dane osobowe wyłącznie w zakresie wymaganym do prawidłowej realizacji usługi na rzecz osoby której dane dotyczą.

 

 

II. Cel i podstawy przetwarzania danych osobowych

 

Administrator przetwarza dane osobowe w następujących celach:

 

a. przygotowanie oferty handlowej w odpowiedzi na zainteresowanie klienta, co jest prawnie uzasadnionym interesem administratora danych (art. 6 ust. 1 lit. f RODO);

 

b. świadczenie usług za pośrednictwem Portalu internetowego i realizacja zobowiązań umownych, na podstawie zawartej umowy (art. 6 ust. 1 lit. b RODO);

 

c. obsługa procesu reklamacyjnego, na podstawie obowiązku ciążącym na administratorze danych w związku z obowiązującymi przepisami prawa (art. 6 ust. 1 lit. c RODO);

 

d. rachunkowych związanych z wystawianiem i przyjmowaniem dokumentów rozliczeniowych, na podstawie przepisów prawa podatkowego (art. 6 ust. 1 lit. c RODO);

 

e. archiwizacja danych dla ewentualnego ustalenia, dochodzenia lub obrony przed roszczeniami lub potrzeby wykazania faktów, co jest prawnie uzasadnionym interesem administratora danych (art. 6 ust. 1 lit f RODO);

 

f. kontakt telefoniczny lub za pośrednictwem poczty elektronicznej, w szczególności w odpowiedzi na zapytania kierowane do administratora danych, co jest prawnie uzasadnionym interesem administratora danych (art. 6 ust. 1 lit. f RODO);

 

g. przesyłanie informacji technicznych dotyczących funkcjonowania Portalu internetowego i usług, z których korzysta klient, co jest prawnie uzasadnionym interesem administratora danych (art. 6 ust. 1 lit. f RODO);

 

h. marketing produktów własnych administratora danych, co jest jego prawnie uzasadnionym interesem (art. 6 ust. 1 lit. f RODO) lub odbywa się na podstawie uprzednio udzielonej zgody (art. 6 ust. 1 lit. a RODO).

 

 

III. Odbiorcy danych. Przekazywanie danych do państw trzecich

 

1. Odbiorcami danych osobowych przetwarzanych przez administratora danych mogą być podmioty współpracujące z administratorem danych gdy jest to niezbędne do realizacji umowy zawartej z osobą, której dane dotyczą.

 

2. Odbiorcami danych osobowych przetwarzanych przez administratora danych mogą być również podwykonawcy – podmioty, z których usług korzysta administrator danych przy przetwarzaniu danych np. biura rachunkowe, kancelarie prawne, podmioty świadczące usługi IT (w tym usługi hostingowe).

 

3. Administrator danych może być zobowiązany do udostępnienia danych osobowych na podstawie obowiązujących przepisów prawa, w szczególności do udostępnienia danych osobowych uprawnionym organom lub instytucjom państwowym.

 

4. Dane osobowe mogą zostać przekazane do podmiotu mającego siedzibę poza Europejskim Obszarem Gospodarczym tj. do Google LLC jako dostawcy usługi Google Analytics oraz Google AdWords w oparciu o odpowiednie zabezpieczenia prawne, którymi są standardowe klauzule umowne ochrony danych osobowych zatwierdzone przez

Komisję Europejską.

 

 

IV. Okres przechowywania danych osobowych

 

1. Administrator danych przechowuje dane osobowe przez okres obowiązywania umowy zawartej z osobą, której dane dotyczą oraz po zakończeniu jej obowiązywania w celach związanych z dochodzeniem roszczeń związanych z umową, wykonania obowiązków wynikających z obowiązujących przepisów prawa, ale przez czas nie dłuższy niż termin przedawnienia zgodnie z przepisami Kodeksu cywilnego.

 

2. Administrator danych przechowuje dane osobowe znajdujące się na dokumentach rozliczeniowych (np. faktury) przez okres czasu wskazany przepisami ustawy o podatku od towarów i usług oraz ustawą o rachunkowości.

 

3. Administrator danych przechowuje dane osobowe przetwarzane w celach marketingowych przez okres lat 10, jednak nie dalej niż do momentu wycofania zgody na przetwarzanie danych lub wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych.

 

4. Administrator danych przechowuje dane osobowe w celach innych niż wskazane w ust. 1-3 przez okres 3 lat, chyba że wcześniej wycofano zgodę na przetwarzanie danych, a przetwarzanie danych nie może być kontynuowane na innej podstawie niż zgoda osoby, której dane dotyczą.

 

 

V. Uprawnienia osoby, której dane dotyczą

 

1. Każda osoba, której dane dotyczą, ma prawo:

 

a. dostępu – uzyskania od administratora potwierdzenia, czy przetwarzane są jej dane osobowe. Jeżeli dane o osobie są przetwarzane, jest ona uprawniona do uzyskania dostępu do nich oraz uzyskania następujących informacji: o celach przetwarzania, kategoriach danych osobowych, informacji o odbiorcach lub kategoriach odbiorców, którym dane zostały lub zostaną ujawnione, o okresie przechowywania danych lub o kryteriach ich ustalania, o prawie do żądania sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania danych osobowych przysługujących osobie, której dane dotyczą, oraz do wniesienia sprzeciwu wobec takiego przetwarzania (art. 15 RODO);

 

b. do otrzymania kopii danych – uzyskania kopii danych podlegających przetwarzaniu, przy czym pierwsza kopia jest bezpłatna, a za kolejne kopie administrator może nałożyć opłatę w rozsądnej wysokości wynikającą z kosztów administracyjnych (art. 15 ust. 3 RODO);

 

c. do sprostowania – żądania sprostowania dotyczących jej danych osobowych, które są nieprawidłowe lub uzupełnienia niekompletnych danych (art. 16 RODO);

 

d. do usunięcia danych – żądania usunięcia jej danych osobowych, jeżeli administrator nie ma już podstawy prawnej do ich przetwarzania lub dane nie są już niezbędne do celów przetwarzania (art. 17 RODO);

 

e. do ograniczenia przetwarzania – żądania ograniczenia przetwarzania danych osobowych (art. 18 RODO), gdy:

 

- osoba, której dane dotyczą, kwestionuje prawidłowość danych osobowych – na okres pozwalający administratorowi sprawdzić prawidłowość tych danych,

 

- przetwarzanie jest niezgodne z prawem, a osoba, której dane dotyczą, sprzeciwia się ich usunięciu, żądając ograniczenia ich wykorzystywania,

 

- administrator nie potrzebuje już tych danych, ale są one potrzebne osobie, której dane dotyczą, do ustalenia, dochodzenia lub obrony roszczeń,

 

- osoba, której dane dotyczą, wniosła sprzeciw wobec przetwarzania – do czasu stwierdzenia, czy prawnie uzasadnione podstawy po stronie administratora są nadrzędne wobec podstaw sprzeciwu osoby, której dane dotyczą;

 

f. do przenoszenia danych – otrzymania w ustrukturyzowanym, powszechnie używanym formacie nadającym się do odczytu maszynowego danych osobowych jej dotyczących, które dostarczyła administratorowi, oraz żądania przesłania tych danych innemu administratorowi, jeżeli dane są przetwarzane na podstawie zgody osoby, której dane dotyczą lub umowy z nią zawartej oraz jeżeli dane są przetwarzane w sposób zautomatyzowany (art. 20 RODO);

 

g. do sprzeciwu – wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania jej danych osobowych w prawnie uzasadnionych celach administratora, z przyczyn związanych z jej szczególną sytuacją, w tym wobec profilowania. Wówczas administrator dokonuje oceny istnienia ważnych prawnie uzasadnionych podstaw do przetwarzania, nadrzędnych wobec interesów, praw i wolności osób, których dane dotyczą, lub podstaw do ustalenia, dochodzenia lub obrony roszczeń. Jeżeli zgodnie z oceną interesy osoby, której dane dotyczą, będą ważniejsze od interesów administratora, administrator będzie zobowiązany zaprzestać przetwarzania danych w tych celach (art. 21 RODO).

 

2. Aby skorzystać z wyżej wymienionych praw, osoba, której dane dotyczą, powinna skontaktować się, wykorzystując podane dane kontaktowe, z administratorem i poinformować go, z którego prawa i w jakim zakresie chce skorzystać.

 

3. Osoba, której dane dotyczą, ma prawo wnieść skargę do organu nadzoru, którym jest Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych w Warszawie.

 

 

VI. Profilowanie

 

1. Dane osobowe uzyskane przez administratora danych mogą zostać przetwarzane w sposób automatyczny – w tym w formie profilowania. Profilowanie danych osobowych dokonywane przez administratora danych polega na ocenie wybranych informacji o osobie, której dane dotyczą dla celów analizy i prognozy osobistych preferencji oraz zainteresowań, w szczególności dla możliwości przekazywania osobie, której dane dotyczą spersonalizowanej oferty.

 

2. Automatyczne przetwarzanie danych dokonywane przez administratora danych nie rodzi dla osoby, której dane dotyczą żadnych skutków prawnych. Osoba, której dane dotyczą może w każdym czasie wnieść sprzeciw wobec zautomatyzowanego przetwarzania jej danych.

 

 

VII. Google Analytics

 

1. Administrator korzysta z Google Analytics, mechanizmu analizowania usług internetowych, oferowanego przez Google LLC. Google Analytics również wykorzystuje tzw. „Cookies”, pliki tekstowe, które są zapisywane na komputerze Użytkownika i umożliwiają analizę korzystania przez Użytkownika ze strony internetowej. Uzyskane przez plik cookie informacje dotyczące sposobu korzystania przez Użytkownika z Portalu są zwykle przekazywane na serwer Google w USA i tam zapisywane.

 

2. Administrator korzysta z Google Analytics w celu analizowania korzystania Portalu internetowego oraz jego regularnego usprawniania. Dzięki uzyskanym statystykom może poprawiać ofertę i uczynić ją bardziej interesującą dla Użytkownika. W odniesieniu do wyjątkowych przypadków, w których dane osobowe przekazywane są do USA, Google podporządkowuje się porozumieniu EU-USA Privacy Shield. Podstawę prawną dla korzystania z Google Analytics przez Administratora stanowi art. 6 ust. 1 lit. f RODO.

Sabina / 26 lat

 

Waga przed / po:

59 kg / 53 kg

Jarek / 26 lat

 

Waga przed / po:

148 kg / 88 kg

Łukasz / 28 lat

 

Waga przed / po:

95 kg / 82 kg

Agnieszka / 40 lat

 

Waga przed / po:

117 kg / 80 kg

Nasze metamorfozy

Najedź na zdjęcie i zobacz końcowy efekt

Strefa blogowa

Ciekawostki i porady, które dodatkowo pomogą Tobie utrzymać świetną sylwetkę

Zmieniaj sylwetkę razem z nami

w Gliwicach!

Zmieniaj sylwetkę razem z nami

gdziekolwiek teraz jesteś!

Jedną decyzją zmień całe swoje życie!

Zapraszamy do kontaktu

Zadzwoń:

+48 510 198 715

Zadzwoń:

+48 510 198 715

Napisz:

kontakt@ksztaltowaniesylwetki.eu

Współpraca online:

Stały monitoring i ustalanie odpowiedniej diety

Treningi online:

Indywidualne konsultacje treningowe

i dietetyczne via Skype

Nasza

 baza treningowa:

 

Smart Gym | Gliwice, ul. Kolberga 41

Gabinet rehabilitacyjny:

 

Gliwice, ul. Piwna 17a (I piętro)

Online

w Gliwicach

Online

w Gliwicach

Chcę zmieniać swoją sylwetkę:

Sprawdzam >>

Sprawdzam >>

Pokaż w Google Maps >>

Pokaż w Google Maps >>

24 kwietnia 2020
Tekst w trakcie przygotowania ...
24 kwietnia 2020
Praktycznie wszystkie osoby podchodzące do odchudzania próbują dowiedzieć się ile kalorii należy spożywać aby osiągnąć zamierzony rezultat. Przeszukując internet znaleźć można dziesiątki różnych wzorów i najczęściej pojawiającym się pytaniem jest
24 kwietnia 2020
W dzisiejszych czasach znaleźć można wiele informacji lub porad na tematy diety, odchudzania i ogólnie mówiąc kształtowania sylwetki. Zazwyczaj są to bardzo kuszące propozycje, które gwarantują natychmiastowe rezultaty za sprawą

Start

Oferta

Sklep

Strefa blogowa

Kształtowanie Sylwetki Sandra Majchrzak-Zambrzycka | Gliwice 2020 | Wszystkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie treści oraz zdjęć zabronione.

Kształtowanie Sylwetki Sandra Majchrzak-Zambrzycka | Gliwice 2020

Wszystkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie treści oraz zdjęć zabronione.

Kształtowanie Sylwetki Sandra Majchrzak - Zambrzycka

 

Gliwice 2020

 

Wszystkie prawa zastrzeżone.

Kopiowanie treści oraz zdjęć zabronione.

Adres e-mail dla e-faktur: kontakt@ksztaltowaniesylwetki.eu, Informujemy, iż administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Sandra Majchrzak-Zambrzycka wykonująca działalność gospodarczą pod firmą Kształtowanie Sylwetki Sandra Majchrzak-Zambrzycka pod adresem ul. Lubelska 15, 44-164 Gliwice, NIP: 9691642101, REGON: 386313211. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania danych osobowych: Polityka prywatności >>

Projekt i realizacja: ColinMedia.pl